Diferència entre revisions de la pàgina «Exercicis de QML»

De binefa.com
Salta a la navegació Salta a la cerca
m
m
Línia 1: Línia 1:
Documenteu a un arxiu de tipus '''pdf''' els aspectes més importants de cada exercici. El nom de l'arxiu ha de ser '''dam2_ex''XY''_1rCognom2nCognomNom.pdf''' (essent '''''XY''''' el número d'exercici). Feu un arxiu comprimit que contingui l'arxiu '''dam2_ex''XY''_1rCognom2nCognomNom.pdf'' i els codis de la solució a una carpeta. El nom de l'arxiu comprimit ha de ser  
+
Documenteu a un arxiu de tipus '''pdf''' els aspectes més importants de cada exercici. El nom de l'arxiu ha de ser '''dam2_ex'''''XY'''''_1rCognom2nCognomNom.pdf''' (essent '''''XY''''' el número d'exercici). Feu un arxiu comprimit que contingui l'arxiu '''dam2_ex''XY''_1rCognom2nCognomNom.pdf'' i els codis de la solució a una carpeta. El nom de l'arxiu comprimit ha de ser  
 
'''dam2_ex''XY''_1rCognom2nCognomNom.zip''' (essent '''''XY''''' el número d'exercici).
 
'''dam2_ex''XY''_1rCognom2nCognomNom.zip''' (essent '''''XY''''' el número d'exercici).
  

Revisió del 11:40, 21 gen 2021

Documenteu a un arxiu de tipus pdf' els aspectes més importants de cada exercici. El nom de l'arxiu ha de ser dam2_exXY_1rCognom2nCognomNom.pdf (essent XY el número d'exercici). Feu un arxiu comprimit que contingui l'arxiu dam2_exXY_1rCognom2nCognomNom.pdf i els codis de la solució a una carpeta. El nom de l'arxiu comprimit ha de ser dam2_exXY_1rCognom2nCognomNom.zip (essent XY el número d'exercici).

Quan es demani que trameteu les vostres solucions, ho fareu en correus electrònics diferents per a cada exercici. No trameteu més d'un exercici per correu electrònic. El tema del correu serà dam2_exXY_1rCognom2nCognomNom (essent XY el número d'exercici).

Introducció

  • ex01) Feu un programa en QML que al principi hi surti un quadrat vermell centrat. Al prémer la tecla B hi sortirà de color blau, al prémer la tecla G hi sortirà de color verd i al prémer la tecla R torna a ser vermell.
  • ex02) Feu un programa en QML a on hi aparegui centrat, horitzontalment i vertical, ben gros i en negreta el nom Escola del Clot. Al prémer la tecla + la lletra es farà més grossa. I al prémer la tecla - la lletra es farà més petita.
  • ex03) Feu un programa que hi surti el text, centrat a la finestra, "Comptador: 0" de color vermell. Al prémer el botó + incrementarà el valor del comptador, i al prémer el botó '-' es decrementarà. Al prémer la tecla N el text serà de color negre i al prémer V tornarà a ser de color vermell.

MQTT

  • ex04) Feu que el projecte quickpublication, present als exemples de la biblioteca QtMqtt, admeti usuari i contrasenya
  • ex05) Feu que el projecte quicksubscription, present als exemples de la biblioteca QtMqtt, admeti usuari i contrasenya

Connexió entre el frontal QML i el rerefons en C++

  • ex06) Feu pel vostre compte els codis comentats als 10 vídeos de Connexió entre el frontal QML (frontend) i el rerefons en C++ (backend) presents a Vídeos QML
  • ex07) Feu un rerefons en C++ connectat al protocol MQTT. La configuració dels paràmetres MQTT no són d'accés transparent a l'usuari i hi seran encastats dins del codi. El frontal haurà de tenir un botó (amb la forma que vulgueu) que serà capaç d'engegar i apagar el led 10 de la placa IoT-02 i visualitzarà quan s'ha premut el botó I35 i quan es deixa de prémer.
  • ex8) Feu un rerefons en C++ connectat al protocol MQTT. El frontal tindrà dues pantalles lliscants (a l'estil de l'exemple QML swipe). La primera pantalla permetrà editar els paràmetres de la connexió MQTT (broker, usuari, contrasenya i noms dels temes de publicació i subscripció). Per defecte hi haurà uns valors funcionals, però modificables. La segona pantalla haurà de tenir un botó (amb la forma que vulgueu) que serà capaç d'engegar i apagar el led 10 de la placa IoT-02 i visualitzarà quan s'ha premut el botó I35 i quan es deixa de prémer. A la part superior de la segona pantalla dirà si la connexió al broker MQTT és reeixida, o no (indicant-ho amb color vermell si no ho és, i verd si hi ha connexió).